Kancelářské křeslo Desmond šedé

Přidáno:

Kancelářské křeslo Desmond, šedé.

Slevu poskytuje: Nabytekzakacku.czRatan.cz

    • Původně 5 426 Kč
    • Sleva 38%
    • Úspora 2 054 Kč
  • Sleva končí za

  • Zatiaľ nehodnotené.
Kancelářské křeslo Desmond, šedé. Kancelářské křeslo Desmond, šedé. Kancelářské křeslo Desmond, šedé. Kancelářské křeslo Desmond, šedé. Kancelářské křeslo Desmond, šedé. Kancelářské křeslo Desmond, šedé. Kancelářské křeslo Desmond, šedé. Kancelářské křeslo Desmond, šedé. Kancelářské křeslo Desmond, šedé.

Kancelářské křeslo Desmond, šedé. Křeslo Desmond nabízíme v čalounění ekokůží šedé barvy. Kancelářské křeslo je opatřené mechanismem TILT, který umožňuje výškovou stavitelnost pomocí plynového pístového zvedáku. Praktické fixní područky s čalouněním zajistí příjemné sezení a úlevu pažím při dlouhém sezení. Vysoce kvalitní polstrování židle a ergonomicky tvarovaný opěrák dopřává maximální komfort a pohodlí při sezení. Křeslo dodáváme v demontu. Stabilitu zajišťuje základna s 5 kolečky.Kolečka jsou pogumovaná a vy tak můžete bez obav křeslo používat také na dřevěných či plovoucích podlahách.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace