Chorvatsko: Zájezd s ubytováním v Baška Beach...

Přidáno:

Chorvatsko: Zájezd s ubytováním v Baška Beach Camping Resort, destinace Ostrov Krk.Leží na...

Slevu poskytuje: CNDTravel.sk

    • Původně 2 749 Kč
    • Sleva 34%
    • Úspora 921 Kč
  • Sleva končí za
  • Koupeno 1x

  • Zatiaľ nehodnotené.
Chorvatsko: Zájezd s ubytováním v Baška Beach Camping Resort, destinace Ostrov Krk.
Leží na okraji mesta Baška, pozdĺž nádhernej, dlhej mestské pláže.

Ubytovanie
Karavany majú vždy poschodovú posteľ (2P).
Stravovanie
Vlastné

Pláže
1,8 km dlhá Chorvatsko: Zájezd s ubytováním v Baška Beach Camping Resort, destinace Ostrov Krk.
Leží na okraji mesta Baška, pozdĺž nádhernej, dlhej mestské pláže.

Ubytovanie
Karavany majú vždy poschodovú posteľ (2P).
Stravovanie
Vlastné

Pláže
1,8 km dlhá

Chorvatsko: Zájezd s ubytováním v Baška Beach Camping Resort, destinace Ostrov Krk. Dovolenka v destinácii Ostrov Krk. Ubytovanie v karavanoch. Doprava autobusom alebo vlastná. Ceny sú pre 1 osobu pri plnom obsadení karavanu 5 osobami. Pre výpočet celkovej ceny použite tlačidlo KALKULUJ

Poloha

Leží na okraji mesta Baška, pozdĺž nádhernej, dlhej mestské pláže. Samotný rezort je rozľahlý, s novou recepciou a barom, so zmenárňou, bistrom, novou tržnicou a parkovou úpravou. Stredisko odporúčame aj rodinám s malými deťmi a starším osobám.

Ubytovanie

Karavany majú vždy poschodovú posteľ (2P). Sú umiestnené v otvorenom teréne, asi 300 m od pláže. Požiadavka na umiestnenie do konkrétneho typu je za príplatok, inak je rozmiestnenie klientov v kompetencii CK.

Stravovanie

Vlastné

Pláže

1,8 km dlhá "Vela plaža" s malými bielymi kamienkami a piesočným morským dnom je starostlivo udržiavaná a vybavená sprchami. Vstup do vody je pozvoľný.

Šport a zábava

Za poplatok si možno požičať slnečníky a plážové ležadlá. Pri rezorte sú vodné tobogány, požičovňa skútrov a vodných skútrov. Ďalšia výnimočná pláž je nudistická Bunculuka, vzdialená necelé 2 km. Vstup na túto pláž, rovnako ako k bazénom Corinthia je pre všetkých klientov ubytovaných v Baška Beach Resorte zadarmo. V hlavnej sezóne v rezorte prebiehajú animačné programy. Športovci využijú tenisové kurty, futbalové, beachvolejbalové a volejbalové ihriská, minigolf a požičovňu bicyklov, je tu aj dostatok značených turistických trás. V hoteli Corinthia je fitnes centrum.

Tipy na výlety

Loďou po okolitých ostrovoch, Plitvické jazerá, turistika v okolí.

Delegát CK

Česky hovoriaci delegát CK je v Baška Beach Camping Resorte

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace