Zahradní postel pro dvě osoby MULTINA šedá

Přidáno:

Zahradní postel pro dvě osoby MULTINA, šedá.

Slevu poskytuje: Nabytekzakacku.czRatan.cz

    • Původně 3 470 Kč
    • Sleva 20%
    • Úspora 680 Kč
  • Sleva končí za

  • Zatiaľ nehodnotené.
Zahradní postel pro dvě osoby MULTINA, šedá. Zahradní postel pro dvě osoby MULTINA, šedá. Zahradní postel pro dvě osoby MULTINA, šedá. Zahradní postel pro dvě osoby MULTINA, šedá. Zahradní postel pro dvě osoby MULTINA, šedá. Zahradní postel pro dvě osoby MULTINA, šedá. Zahradní postel pro dvě osoby MULTINA, šedá. Zahradní postel pro dvě osoby MULTINA, šedá. Zahradní postel pro dvě osoby MULTINA, šedá.

Zahradní postel pro dvě osoby MULTINA, šedá. Dopřejte si i při lenošení blízkost milované osoby. Se zahradní postelí Multina se stříškou to nebude žádný problém. Můžete si naplno vychutnat čerstvý vzduch, aniž byste byli přímo vystaveni horkým slunečním paprskům. Pokud se však budete chtít opalovat, stříšku stačí nastavit do vhodného úhlu a chytat bronz. Ponořte se do světa, kde problémy nemají žádné místo, užijte si volný čas u bazénu, na zahradě či na terase. Postel je vyrobena z ocelové konstrukce, výplet je z polyesteru. Celá je v šedém dekoru, takže zapadne na jakoukoli terasu či zahradu. Pro ještě vyšší komfort dodáváme postel se 2 polštáři.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace