JASNÁ Krásný horský wellness pobyt v...

Přidáno:

JASNÁ Krásný horský wellness pobyt v jedinečném Adult friendly hotelu Tri Studničky.Boutique...

Slevu poskytuje: CNDTravel.sk

    • Původně 7 339 Kč
    • Sleva 13%
    • Úspora 957 Kč
  • Sleva končí za
  • Koupeno 3x

  • Zatiaľ nehodnotené.
JASNÁ - Krásný horský wellness pobyt v jedinečném Adult-friendly hotelu Tri Studničky.
Boutique hotel Tri Studničky v Demänovskej doline na úpätí Nízkych Tatier je roky známy ako oáza pokoja a relaxu.
 
Izba Štandard ponúka dostupný komfort v náručí malebnej prírody Demänovskej Doliny.
V štýlovej reštaurácii hotela spoznáte gastronomické zážitky kombinujúce tradície a fantáziu.
 
Doprajte si dokonalý relax v útulnom Boutique Wellness. Nechajte sa rozmaznávať masážami a ošetreniami, uvoľnite sa vo vírivke či saune alebo si len tak oddýchnite pri západe slnka na prvej horskej pláži v Tatrách. Po kvalitnom saunovaní telo potrebuje ochladenie.
Vybavenie hotela
Našim hosťom sa snažíme počas celého pobytu prispievať k maximálnej spokojnosti a pohodliu.

Možnosť zakúpenia Skipassu bez čakania – priamo na recepcii
Room service 7.00 – 22.00
Concierge service
Skibus do SKI strediska Jasná
Požičovňa horských bicyklov, elektrobicyklov a športových potrieb
Požičovňa spoločenských hier
Internetový kútik
Wifi pripojenie (pokrytie v každej izbe, v hotelovej hale, v konferenčnej sále a v reštaurácii)
Parkovisko
Úschovňa lyží
Laundry service – pranie a žehlenie
Predaj šperkov a suvenírov na recepcii
Spoločenská miestnosť – biliard, stolný futbal od 09:00-21:00 hod

Užitočné informácie
Čo je to ADULT FRIENDLY?
V dobe, kedy nemáme čas na chvíľu sa zastaviť, vnímať okolie, či dokonca vnímať samých seba a ľudí naokolo sme sa v Troch Studničkách rozhodli sústrediť výlučne na dospelého klienta.
Dovoľujeme si Vás upozorniť, že cena pobytu nezahŕňa miestnu daň v a jej výšku určuje príslušná samospráva v rámci svojej územnej pôsobnosti.
Opatrenia Covid 19:

Od 26.2.2022 je hotel v režime Základ, ubytovanie je dostupné pre všetkých bez testu / očkovania / prekonania

Ostatné informácie

V prípade záujmu o skorý check in alebo neskorý check out alebo iné doplnkové služby  nás neváhajte kontaktovať.
Ostatné náležitosti rezervácie pobytu ako aj ďalšie podmienky zmluvného vzťahu sa riadia všeobecnými obchodnými podmienkami spoločnosti Tatry mountain resorts, a.s. Ustanovenia VOP ohľadom rezervácie a platby sa neuplatňujú, keďže rezervácia a platba prebieha prostredníctvom CA CND Travel
Zdroj fotografií: Archív TMR

V prípade záujmu o pobyt pre ktorý ste nenašli variant nás neváhajte kontaktovať na rezervacie@cnd.sk

JASNÁ - Krásný horský wellness pobyt v jedinečném Adult-friendly hotelu Tri Studničky. Horský hotel v Demänovskej doline na úpätí Nízkych Tatier s wellnessom a výbornou kuchyňou. Hotel je Adult-friendly / Oáza pokoja pre dospelých. Na výber pobyt s raňajkami alebo polpenziou. Rezervujte ONLINE cez kalendárik.

Dovolenka s lanovkami a vodnými parkami
(pobyty v termíne: 23.4. - 30.11.2023)

Boutique hotel Tri Studničky v Demänovskej doline na úpätí Nízkych Tatier je roky známy ako oáza pokoja a relaxu. Wellness s horskou plážou, zážitková gastronómia, harmónia a relax v hoteli dokážu zastaviť uponáhľanú dobu. Doprajte si ničím nerušenú pohodu, čas iba pre seba, pre svoju polovičku, priateľov, či dospelé deti, oddych pri dobrej knihe v hotelovom lobby.  Započúvajte sa do zvuku zurčiaceho potoka v prvom adult friendly hoteli v Jasnej.

Izba Štandard ponúka dostupný komfort v náručí malebnej prírody Demänovskej Doliny. V izbe Comfort Vám ranné prebúdzanie spríjemní výhľad na zurčiaci potok. Väčšia izba Deluxe  ponúka komfort v tej najpríjemnejšej podobe. Doprajte si priestor v jednospálňovom alebo dvojspálňovom Apartmáne so samostatnou spálňou a spoločnou obývacou časťou so sedením.  Vo VIP Apartmáne sa stretáva výnimočný priestor s dizajnovým nábytkom a skvelou atmosférou pod drevenými trámami. Vyložte si nohy na vlastnej terase s výhľadom na zurčiaci potok Demänovka. 

V štýlovej reštaurácii hotela spoznáte gastronomické zážitky kombinujúce tradície a fantáziu. V hotelovom Lobby bare si vychutnáte drink na terase pod korunami starých smrekov. Atmosféra s praskajúcim ohňom v krbe je ako stvorená na príjemné večerné chvíle.

Doprajte si dokonalý relax v útulnom Boutique Wellness. Nechajte sa rozmaznávať masážami a ošetreniami, uvoľnite sa vo vírivke či saune alebo si len tak oddýchnite pri západe slnka na prvej horskej pláži v Tatrách. Po kvalitnom saunovaní telo potrebuje ochladenie. Odvážte sa a vyskúšajte zážitok z prírodného ochladenia v potoku Demänovka, ktorý steká z kopcov Nízkych Tatier  a preteká oboma Demänovskými jaskyňami.

Vybavenie hotela

Našim hosťom sa snažíme počas celého pobytu prispievať k maximálnej spokojnosti a pohodliu. Okrem štandardných, hotelových služieb sme pripravení vyjsť v ústrety aj vašim individuálnym prianiam.

  • Možnosť zakúpenia Skipassu bez čakania – priamo na recepcii
  • Room service 7.00 – 22.00
  • Concierge service
  • Skibus do SKI strediska Jasná
  • Požičovňa horských bicyklov, elektrobicyklov a športových potrieb
  • Požičovňa spoločenských hier
  • Internetový kútik
  • Wifi pripojenie (pokrytie v každej izbe, v hotelovej hale, v konferenčnej sále a v reštaurácii)
  • Parkovisko
  • Úschovňa lyží
  • Laundry service – pranie a žehlenie
  • Predaj šperkov a suvenírov na recepcii
  • Spoločenská miestnosť – biliard, stolný futbal od 09:00-21:00 hod
Užitočné informácie

Čo je to ADULT FRIENDLY?

V dobe, kedy nemáme čas na chvíľu sa zastaviť, vnímať okolie, či dokonca vnímať samých seba a ľudí naokolo sme sa v Troch Studničkách rozhodli sústrediť výlučne na dospelého klienta. Štýlová oáza ticha a zelene v lone nádhernej prírody Demänovskej doliny je na to ako stvorená. Cena za ubytovanie detí je rovnaká ako pre dospelú osobu. Hotelové služby sú prispôsobené práve dospelým klientom a teda nemáme detských kútik či detské menu a wellness je otvorené pre osoby staršie ako 15 rokov.

Dovoľujeme si Vás upozorniť, že cena pobytu nezahŕňa miestnu daň v a jej výšku určuje príslušná samospráva v rámci svojej územnej pôsobnosti.

Opatrenia Covid 19:

  • Od 26.2.2022 je hotel v režime Základ, ubytovanie je dostupné pre všetkých bez testu / očkovania / prekonania

Ostatné informácie

  • V prípade záujmu o skorý check in alebo neskorý check out alebo iné doplnkové služby  nás neváhajte kontaktovať. Služby môžu byť spoplatnené a ich poskytnutie závisí od aktuálnych prevádzkových a kapacitných možností hotela.
  • Ostatné náležitosti rezervácie pobytu ako aj ďalšie podmienky zmluvného vzťahu sa riadia všeobecnými obchodnými podmienkami spoločnosti Tatry mountain resorts, a.s. Ustanovenia VOP ohľadom rezervácie a platby sa neuplatňujú, keďže rezervácia a platba prebieha prostredníctvom CA CND Travel
  • Zdroj fotografií: Archív TMR

V prípade záujmu o pobyt pre ktorý ste nenašli variant nás neváhajte kontaktovať na rezervacie@cnd.sk

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace